Makaron z Tuńczykiem
Składniki:
makaron rurki
tuńczyk w oleju
natka pietruszki
zielone oliwki
żółty ser
pieprz, czosnek
Wykonanie:
Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Na rozgrzaną patelnię z tłuszczem wrzucamy wyciśnięty czosnek i podsmażamy chwilę. Dodajemy oliwki, posiekaną natkę pietruszki i tuńczyka. Podsmażamy chwilę i dodajemy makron. Mieszamy i posypujemy startym serem.
Dobrze smakuje też na zimno.
makaron rurki
tuńczyk w oleju
natka pietruszki
zielone oliwki
żółty ser
pieprz, czosnek
Wykonanie:
Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Na rozgrzaną patelnię z tłuszczem wrzucamy wyciśnięty czosnek i podsmażamy chwilę. Dodajemy oliwki, posiekaną natkę pietruszki i tuńczyka. Podsmażamy chwilę i dodajemy makron. Mieszamy i posypujemy startym serem.
Dobrze smakuje też na zimno.
Komentarze
Prześlij komentarz