Makaron z Fasolką
Składniki:
makaron szpinakowy albo inny ulubiony
fasolka szparagowa zielona 40dag (mrożona albo ugotowana)
mięso mielone/kurczak 40 dag
sos sojowy, sos rybny, sos teriyaki po 2 łyżki
cukier 0,5 łyżeczki
Wykonanie:
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy mięso (kurczak pokrojony w kostkę). Smażymy chwilę. Dodajemy fasolkę i cukier. Smażymy aż fasolka będzie miękka i dodajemy 3 sosy. Dusimy chwilę i dodajemy makaron. Wszystko zasmażamy na mocnym ogniu aż powstały płyn wsiąknie w makaron.
makaron szpinakowy albo inny ulubiony
fasolka szparagowa zielona 40dag (mrożona albo ugotowana)
mięso mielone/kurczak 40 dag
sos sojowy, sos rybny, sos teriyaki po 2 łyżki
cukier 0,5 łyżeczki
Wykonanie:
Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy mięso (kurczak pokrojony w kostkę). Smażymy chwilę. Dodajemy fasolkę i cukier. Smażymy aż fasolka będzie miękka i dodajemy 3 sosy. Dusimy chwilę i dodajemy makaron. Wszystko zasmażamy na mocnym ogniu aż powstały płyn wsiąknie w makaron.
Komentarze
Prześlij komentarz